Raske forsøgspersoner søges - Effekten af manuel terapi på nakkens bevægelighed og bevægekvalitet hos raske og patienter med nakkesmerter eller hovedpine - Delforsøg 1

Effekten af manuel terapi på nakkens bevægelighed og bevægekvalitet hos raske og patienter med nakkesmerter eller hovedpine

(Godkendt titel: Multimodale afferente stimulis effekt på nakkens bevægelighed og bevægekvalitet hos raske og patienter med nakkesmerter eller hovedpine)

Nakkesmerter og hovedpine er for en stor del af befolkningen et dagligt problem og bevirker begrænsninger for både for både den ramte person og dennes omgangskreds. Forskere ved Aalborg Universitet søger deltagere til en forsøgsrække med fokus på nakkesmerter og hovedpine.

Du kan deltage i forsøget, hvis du er rask og i alderen 18-50 år.

Du skal møde op til forsøg én gang og du skal sætte ca. 1 time af til besøget. Forsøget foregår på Aalborg Smerte- og Sportsklinik, Gugvej 146B, 1. sal, 9210 Aalborg SØ.

Under forsøget skal du først udføre forskellige bevægelser med din nakke, mens du bærer en hjelm, hvorpå der monteret en laserpen og en smartphone. Telefonen registrerer dine bevægelser og laserpennen bruges til at følge et mønster, der er tegnet på væggen. Dernæst får du manuel terapi til din nakke, hvorefter du igen skal udføre bevægelser med din nakke, mens du har hjelmen på.

 

Forsøget er godkendt af Den Videnskabsetiske Komité for Region Nordjylland, sagsnummer N-2017 0086.

 

Er du interesseret, så ring eller skriv til

Michael Møller Nielsen

Fysioterapeut og masterstuderende ved Aalborg Universitet

Aalborg Smerte- og Sportsklinik

Gugvej 146B, 1. sal

9210 Aalborg SØ

Tlf: 2195 7888 (klinik) / 4095 4291 (privat) – skriv sms og du vil blive kontaktet.

E-mail:  Michael@smerteogsport.dk